Filters
Sök

Produkter

Våra produkter

Våra produkter är formulerade med hög kvalitative botaniska ingredienser med höga nivåer av aktiva beståndsdelar för att ge maximala resultat och ett långsiktigt välmående för din hud. Mer information finns under Om oss.

Age Zero - Eye Serum

Ett näringsrikt serum för det delikata området runt ögonen. Med antioxidanter, vitaminer, har serumet lugnande, skyddande och mjukgörande egenskaper.

Applicera en droppe genom att massera in det runt ögonen
$47.40

Body Oil - Shimmer & Shine

En snabbt absorberande, mjukgörande kroppsolja som ger huden en härlig lyster. Med essentiella fettsyror för skydd och näring till huden.

Applicera direkt efter duschen på hela kroppen
$33.86

Energize - Aroma Blend

Den här aromatiska doftblandningen har gjorts på några av de mest fantastiska eteriska oljor som används inom aromaterapi för deras energiska och fokuserande egenskaper. När tröttheten kommer och vi behöver en dos av energi så ger denna doft en energikick.

Applicera genom att rolla på nacken, tinningarna och handledarna och njut av aromaterapi på bästa och enklaste sättet.
$16.93

Balance Face - Serum for Men

Ett lätt absorberande näringsrikt serum med en mängd olika kallpressade oljor, extrakt och etersika oljor för att hjälpa huden med att återfå balansen av talgproduktionen. Återfuktande, närande och hjälper huden att återhämta sig efter till exempel rakning men kan också användas till skägget.

För alla hudtyper
$39.50

Massage Oil - Relax & Relief

Med mjukgörande, avslappande och stimulerande egenskaper från läkande örter och eteriska oljor för trötta och ömma muskler och kropp.

Applicera på hela kroppen eller punktmassera där spänningar finns
$38.37

Mum To Be - Eye Serum

Ett näringsrikt ögonserum för det delikata området runt ögonen. Hjälper huden med antioxidanter, näring för att ge en mjuk och len hy.

Applicera 1 droppe genom att massera in det runt ögonen
$44.02